Populäraste köttsorterna sommaren 2021

Nu befinner vi oss mitt i juli, den svenska sommaren kör på och visar sig från sin bästa sida. Det blandas regn med strålande solsken och perfekt grillväder. Eller vad säger ni?

Köttpriserna har varierat kraftigt och vi ser nya och spännande trender här på sajten. För det första så är vi väldigt glada och tacksamma över att ni besöker oss. Vi gillar också när ni hör av er till oss med förslag på saker vi kan skriva om. Under 2021 har trenden från 2020 hållit i sig, det betyder alltså att kyckling även i år är väldigt populärt och det märker vi genom att folk söker mycket efter “innertemperatur kyckling“. Även lamm och nya poppisköttet flankstek är populärt 2021, precis som 2020.

Det verkar också som att fler och fler väljer att grilla kött, det märker vi på statistiken. Antalet sökningar efter innertemperaturer vid grillning har ökat med 300% nästan, och det är vi glada över!

För att spinna vidare på det tidigare inlägget med populära köttsorter 2021 så vill vi nu visa vad som är mest populärt under sommaren och här kommer listan utan inbördes ordning:

Känner du att vi missat något på listan? Hör av dig!