Hoppa till innehåll
Stekgrader och innertemperatur för nötkött, fläskkött, lamm, kalv, fågel, fisk & vilt
Meny
Startsida
🌡️ Innertemperaturer
🐟 Fisk
🦆 Fågel
Anka
Anklår
Ankbröst
Ankben
Duva
Hel kalkon
Hel kyckling
Kalkonfilé
Kalkonbröst
Kyckling
🐖 Fläskkött
Benfri kotlett
Benfri kotlettrad
Fläskbog
Fläskfilé
Fläskkarré
Fläskkotlett
Fläskkotlettrad
Fläskytterfilé
Flintastek
Grillspjut
Julskinka
Picnicbog
Pluma
Sidfläsk
Skinka
Skinkfransyska
Skinkinnanlår
Skinkstek
Skinkrostbiff
Skinkytterlår
🐂 Kalv
Kalventrecôte
Kalvfilé
Kalvfransyska
Kalvhögrev
Kalvinnanlår
Kalvkotlett
Kalvrostbiff
Kalvstek
Kalvytterfilé
Kalvytterlår
Kotlettrad
🐑 Lamm
Lammbog
Lammentrecôte
Lammfärs
Lammfilé
Lammkotlett
Lammlever
Lammracks
Lammrostbiff
Lammstek
Lammytterfilé
🐄 Nötkött
Entrecôte
Flankstek
Fransyska
Hamburgare
Högrev
Köttfärslimpa
Märgpipa
Nötbringa
Nötytterfilé
Nötbog
Oxfilé
Rostas
Rostbiff
Ryggbiff
Ungnötslever
Ytterlår
🦌 Viltkött
Hjortfilé
Hjortstek
Älgbiff
Älgentrecôte
Älgfilé
Älgkalvbiff
Älgkalventrecôte
Älgkalvfilé
Älgstek
🍖 Grilltips
Alla innertemperaturer
Om oss
Annonsera
🌡️ Stektermometer
Viltkött
Älgbiff
Älgentrecôte
Älgfilé
Älgkalvbiff
Älgkalventrecôte
Älgkalvfilé
Älgstek
Hjortfilé
Hjortstek
Rådjurssadel
Rådjursstek
Renstek
Tjälknöl