Hoppa till innehåll
Stekgrader och innertemperatur för nötkött, fläskkött, lamm, kalv, fågel, fisk & vilt
Meny
Startsida
Innertemperaturer
Fisk
Fågel
Anka
Anklår
Ankbröst
Ankben
Duva
Hel kalkon
Hel kyckling
Kalkonfilé
Kalkonbröst
Kycklingvingar
Kycklinglårfilé
Kycklinglår
Kycklingklubba
Kycklingfilé
Fläskkött
Benfri kotlett
Benfri kotlettrad
Fläskbog
Fläskfilé
Fläskkarré
Fläskkotlett
Fläskkotlettrad
Fläskytterfilé
Flintastek
Grillspjut
Julskinka
Picnicbog
Pluma
Sidfläsk
Skinka
Skinkfransyska
Skinkinnanlår
Skinkstek
Skinkrostbiff
Skinkytterlår
Kalv
Kalventrecôte
Kalvfilé
Kalvfransyska
Kalvhögrev
Kalvinnanlår
Kalvkotlett
Kalvrostbiff
Kalvstek
Kalvytterfilé
Kalvytterlår
Kotlettrad
Lamm
Lammbog
Lammentrecôte
Lammfärs
Lammfilé
Lammkotlett
Lammlever
Lammracks
Lammrostbiff
Lammstek
Lammytterfilé
Nötkött
Entrecôte
Flankstek
Fransyska
Hamburgare
Högrev
Köttfärslimpa
Märgpipa
Nötbringa
Nötytterfilé
Nötbog
Oxfilé
Rostas
Rostbiff
Ryggbiff
Ungnötslever
Ytterlår
Viltkött
Hjortfilé
Hjortstek
Älgbiff
Älgentrecôte
Älgfilé
Älgkalvbiff
Älgkalventrecôte
Älgkalvfilé
Älgstek
Styckningsschema
Annonsera
Om oss
Grilltips
Älgkalvfilé