HĂ€r ser du ett samlingsinlĂ€gg med alla innertemperaturer för alla sorters kött du kan tĂ€nka dig. Nej, vi har inte med krokodil, kĂ€nguru osv – det kĂ€nns lite magstarkt. IstĂ€llet har vi valt svenskarnas favoriter som till exempel oxfilĂ©, ryggbiff, flĂ€skfilĂ©, kycklingfilĂ© osv.
HĂ€ng med!
Innertemperatur nötkött
Biff 55â70ËC
Entrecote 55â70ËC
Flankstek 55â70ËC
Fransyska 70â75ËC
Högrev 80ËC
Nöt bog 70â80ËC
Nötbringa 85â90ËC
NötytterfilĂ© 55â70ËC
OxfilĂ© 55â70ËC
Rostas 55â70ËC
Rumpstek 55â70ËC
Ungnötslever 60â70ËC
YtterlĂ„r 80â85ËC
MĂ€rgpipa 80ËC
NötfĂ€rs 70ËC
Rostbiff 58â70ËC
Ryggbiff 55â70ËC
Innertemperatur flÀsk
Benfri flĂ€skkotlett 70ËC
Benfri flĂ€skkotlettrad 70ËC
Flintastek 70ËC
FlĂ€skbog 70ËC
FlĂ€skfilĂ© 70ËC
FlĂ€skfĂ€rs 70ËC
FlĂ€skkarrĂ© 80â85ËC
FlĂ€skytterfilĂ© 70ËC
Grillspjut 70ËC
Julskinka 72ËC
FlĂ€skkotlett 70ËC
Kotlettrad 72ËC
Skinka 70ËC
Skinkstek 70ËC
SidflĂ€sk 80ËC
KöttfĂ€rslimpa (blandfĂ€rs) 70ËC
Innertemperatur kyckling & kalkon
PÄ kycklingdelar med ben mÀts temperaturen intill benet.
Hel kyckling 82ËC
KycklingfilĂ© 72ËC
Kycklingklubba 82ËC
KycklinglĂ„r 82ËC
KycklinglĂ„rfilĂ© 72ËC
Kycklingvingar 82ËC
Kalkonbröst 72ËC
KalkonfilĂ© 72ËC
Innertemperatur vilt
HjortfilĂ© 58â70ËC
Hjortstek 65â70ËC
RĂ„djurssadel 60â65ËC
RĂ„djursstek 60â70ËC
Vildsvin 72ËC
Vildsvinsstek 72ËC
ĂlgfilĂ©, kalv 65ËC
Ălgkött kalv, biff 60â70ËC
ĂlgfilĂ© 58â70ËC
Ălgstek, fransyska 70â75ËC
Ălgkött kalv, entrecote 60â70ËC
Ălgkött, biff 58â70ËC
Ălgkött, entrecote 58â70ËC
Innertemperatur lamm
Lammentrecote 58â70ËC
LammfilĂ© 58â70ËC
LammfĂ€rs 70ËC
Lammkotlett 58â70ËC
Lammracks 58â70ËC
Lammstek 60â70ËC
LammytterfilĂ© 58â70ËC
Lammrostbiff 58â70ËC
Innertemperatur fisk
Hel fisk 56ËC
Lax 56ËC
Tonfisk 32ËC
Torsk 56ËC
Torskrygg 56ËC
HĂ€lleflundra 56ËC
Innertemperatur kalv
Kalventrecote 60â70ËC
KalvfilĂ© 60â70ËC
KalvfĂ€rs 70ËC
Kalvstek 65ËC
KalvytterfilĂ© 60â70ËC
Lycka till med din matlagning!