Sommarens stekheta nyheter från Grillat.se i samarbete med stekguiden.se!

Nu börjar vi äntligen ta oss ur den kalla våren och grilltider börjas nalkas. Var först i gänget med att premiärgrilla med nya toppmoderna grillalternativ! Vi är lika sugna som er på den kommande grillsäsong och har därav tagit fram 3 nya stekheta grillalternativ som kommer göra dina sensommarkvällar till något du sent ska glömma.

Grillsäsongen är snart här – här är favoriterna!

ENDERS Gasolgrill Kansas Pro 4 SIK Profi Turbo

Enders är grillvärldens Rolls Royce och kommer garanterat att dra blickar under heta sommarkvällar. Enders nya Gasolgrill Kansas Pro 4 är en grill i premiumformat och en av de mest prisvärda grillarna på marknaden. Denna gasolgrill är imponerande på alla olika sätt med mycket utrustning, smarta detaljer samt imponerande features. 

Som namnet lyder besitter Kansas pro 4 fyra olika bottenbrännare med en individuell effekt på 3,7 kW. Den är även utrustad med ett kokplatta som är placerad på sidobordet när väl simultankapaciteten tillåter, perfekt för såser eller andra tillredningar. 

Kansas pro 4 heat range system utlovar en stabil och jämn värme från 80°C till 300°C. Detta revolutionerande värmesystem medverkar till att maxtemperaturen nås under kort tid. 

Grillen är även utrustad med ett easy cleaning-system vilket innebär att komponenterna i grillbaljan är löstagbara och kan tas ur samt tvättas utan några specifika verktyg. De rostfria delarna kan även diskas i diskmaskin. 

Kansas pro 4 från ENDERS har allt och lite till. Med material av rostfritt stål och gallertyp av gjutjärn så är denna produkter slittålig och kommer att tjäna dig för många kommande år! 

Kamado SUMO Midi

Sumo Midi från Kamado är den klassiskt händiga kolgrillen som passar för dig som grillar mest med familjen. Med en lagom storlek får den enkelt plats på trädäcket eller ute på gräset. Pågrund av dess mått är den enkel att stuva undan och smidig att plocka fram medhjälp av de monterade hjulen. 

Midi Sumo är monterad med sidobord och handtag gjort av bambu för en stilren känsla och ett snyggt objekt att ha i trädgården. Med flexibelt grillgaller i flera nivåer har du många alternativ att grilla med för att uppnå perfektion! 

Denna stilrena kolgrill har även en skyddsskärm för att motarbeta gnistor, denna är placerad i bottenventilen och är gjord i rostfritt stål för att hantera höga grader. 

ENDERS Gasolgrill Boston Black 3 K Turbo

Gasolgrill från Enders för dig som letar efter kvalitetssäkra grillar till ett överkomligt pris. Denna gasolgrill är snyggt designad i svart färg för att ge din uteplats lite karaktär. Passar bra för stora som små tillställningar där du alltid kan räkna med Boston Black 3 K Turbo. 

Denna grill är utrustad med 3 bottenbrännare (varav en med turbo zone) och en sidobrännare. Turbozonebrännaren låter dig uppnå en riktigt hög temperatur på kort tid, fungerar utmärkt vid en reversed sear. 

Medföljes är ett rostfritt grillgaller som är uppdelad i tre olika sektioner, detta resulterar i en jämn värmefördelning. Grillytan är på hela 62×43 cm med en varmhållningshylla för att maten ska behålla sin värme under resterande grillning. 

Rengöringsmässigt är Boston Black 3K en fröjd att hålla fräsch, med bra material och smarta lösningar. Grillgallret i rostfritt stål med en utdragbar spillplåt maximerar möjligheterna för en ren och fin grill – året om. 

Vill du se fler grillar?

Detta var våra tips från Grillat.se inför sommarens grillsäsong! Besök Grillat.se för att se alla grillarna samt fler alternativ och tillbehör som maximerar maximerar din grillsäsong!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *